Informatie verenigingen

Graag bieden wij de verenigingen de gelegenheid om max. 10 kavels aan te bieden.

De opbrengst van de Dorpsveiling is bedoeld als ondersteuning van de deelnemende verenigingen en voor het onderhoud van ons erfgoed het prachtige gebouw de Onze-Lieve-Vrouw Visitatiekerk in het centrum van Oosterblokker.

Verdeelsleutel opbrengst Dorpsveiling.

    • Als verenigingen, stichtingen, clubs of andere organisaties uit Oosterblokker een specifiek koopje inbrengen in de dorpsveiling hebben zij recht op 50% van de opbrengst van dat betreffende koopje.

Kortom hoe origineler en exclusiever het koopje is des te hoger de opbrengst en dus interessant voor beide partijen.

Iedere vereniging mag 1 koopje aanbieden bestaande uit maximaal 10 kavels (bijv. een barbecue voor 10 x 2 personen).

  • 80% van de netto opbrengst is bestemd voor projecten en initiatieven die onze doelstelling steunen (verbinding van de bewoners van Oosterblokker). Hiervoor kunnen verenigingen, stichtingen etc. een schriftelijke onderbouwde aanvraag doen bij het bestuur van Stichting Dorpsveiling Oosterblokker. Deze aanvraag zal beoordeeld, eventueel goedgekeurd en uitbetaald worden door het bestuur van Stichting Dorpsveiling Oosterblokker; (info@dorpsveiiling.nl)
    • 20% van de netto opbrengst is bestemd voor verenigingen, stichtingen, clubs of andere organisaties uit Oosterblokker welke deelnemen met een specifiek koopje;
    • Iedere koper op de dorpsveiling kan een stem uitbrengen over de verdeling van 20% van de netto-opbrengst van de veiling.

 

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de leden van het Veilingcomité.