Dorpsveiling Oosterblokker 2019

Wij staan in de startblokken om de Dorpsveiling op zaterdag 9 november 2019 in Café de Harmonie te Oosterblokker te organiseren.

Stichting Dorpsveiling Oosterblokker en het Veilingcomité zijn bijeen geweest en de bestemming van de opbrengst van de Dorpsveiling zal worden verbreed!

De Dorpsveiling zal met name gericht worden op het versterken van de verbinding tussen de inwoners van Oosterblokker.

De opbrengst van de veiling is bedoeld om verenigingen, stichtingen, clubs en andere activiteiten binnen Oosterblokker financieel te ondersteunen. Daarnaast mag ook de parochie een verzoek indienen voor projecten voor onderhoud van het kerkgebouw.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen via info@dorspveiling.nl

Binnenkort zullen wij de verenigingen, stichtingen en clubs en andere organisaties uit Oosterblokker benaderen met het verzoek om actief mee te werken aan de Dorpsveiling nieuwe stijl!

Zet de datum 9 november alvast in uw agenda!

Wij hebben er zin in en hopen u ook!

Met hartelijke groet, het Veilingcomité

Alvast hartelijk dank, groetjes Loes

Datum dorpsveiling Oosterblokker

UPDATE- Dorpsveiling 2018 is afgezegd. lees meer hier

De datum voor de dorpsveiling Oosterblokker is alweer vastgelegd deze zal plaatsvinden op zaterdag 3 november 2018 om 20.00 in de Harmonie te Oosterblokker.

Smartlappen en stamppot

Hierbij even een foto van afgelopen zaterdag waarop de smartlappen- en stamppottenavond van the Mom’s, ingebracht op de dorpsveiling, op het programma stond.

Een fantastische ontvangst van de gasten werd verzorgd door Zingenderwijs, dit was weer het koopje dat wij (The Mom’s) hadden gekocht op de veilingavond.

Uitje brandweer Westwoud

Op de veiling van 4 november werd aangeboden een uitje bij de brandweer Westwoud. In december een fantastisch leerzame dag (incl. heerlijke lunch en mooie nazit) beleefd met de brandweer van Oosterblokker/Westwoud/Hoogkarspel. Hartelijk dank aan alle brandweerlieden die deze dag mogelijk hebben gemaakt en speciale dank aan Paul Bolman die dit koopje had aangeboden op de dorpsveiling.

Dorpsveiling 4 november 2017

Dorpsveiling Oosterblokker              

Een klein dorp en een grote opbrengst € 26.688 !

De Dorpsveiling in Café de Harmonie heeft zaterdagavond 4 november een geweldige opbrengst opgeleverd.  De 426 kavels brachten maar liefst  € 26.688 in het laatje voor de kerk en de deelnemende verenigingen. Vanaf  20.00 uur stroomde de zaal al snel vol.

De afslagers Frans Bervoets en  Hans Bregman hielden de gang er goed in.

Door een flitsende presentatie van de koopjes op de schermen in het gezellige café de Harmonie werd er flink geboden op de taarten, workshops, de Keez-middag, culinaire uitjes, diner aan huis en vele andere koopjes onder het motto: “Samen sterk voor dorp en kerk”.

De opbrengst van de Dorpsveiling is bestemd voor het onderhoud van ons erfgoed het prachtige gebouw de Onze-Lieve-Vrouw Visitatiekerk in het centrum van Oosterblokker en de deelnemende verenigingen: Carnavalsvereniging De Blockeniers, Oudervereniging Pancratius, EVA, Cultureel Centrum Pancratius, Historische Vereniging Blokker, Sinterklaascomité, Zonnebloem, Tafeltennisvereniging A-merk, Zingerderwijs, Handbalvereniging Blokker, Stichting Jeugd & Jongeren Oosterblokker, Blaaskapel “De Blocnote” en de Parochie.

Wij zijn ontzettend blij met deze opbrengst en willen alle kopers, gevers en vrijwilligers hartelijk bedanken. De Dorpsveiling is wederom een succes geweest en een gezellig samenzijn met het hele dorp.

De uitbaters van de Harmonie willen wij hartelijk danken voor de samenwerking en het gastvrije onthaal.

Klik hier om de foto’s te bekijken.

Kopers en gevers: Bedankt!

Het Veilingcomité

Foto’s van deze avond gemaakt door: Marieke Munneke

Zaterdag 14 oktober j.l. hebben wij met hulp (hartelijk dank heren!) het grote bord geplaatst om de komende dorpsveiling  van 4 november aan te kondigen. De gids ligt bij de drukker en ziet er weer veelbelovend uit! Rond 28 oktober kunt u de veilinggids in de brievenbus verwachten, heeft u per abuis geen gids ontvangen dan kunt u bij een van de leden van het comité aan de bel trekken of een mailtje sturen naar info@dorpsveiling.nl dan zorgen dat wij dat u alsnog een gids krijgt.

© fotografie Marieke Munneke.

Evenementen n.a.v. dorpsveiling 2016

Terwijl de komende dorpsveiling nog ver weg ligt (zaterdag 4 november) kijken wij genietend nog even terug naar een aantal prachtige evenementen. Deze waren georganiseerd door diverse aanbieders zoals De EVA, de moms en de oudervereniging pancratiusschool! De Eva bood een zonnige maffiamiddag/avond aan, de mooie foto’s spreken voor zich! De oudervereniging Pancratiusschool bood een  gevarieerde Happen en trappen aan en de MOMS boden een “Foute Feestavond “ aan. Ook hebben kopers genoten van de verandatour, zelfde route, zelfde veranda’s maar met andere kopers toch weer een geheel nieuwe veranda ervaring.

Wij willen de aanbieders hartelijk bedanken voor de mooie evenementen! Wat is er genoten door de kopers!

Klik hier om de foto’s te bekijken.

Opbrengsten dorpsveiling overgemaakt naar verenigingen.

Onlangs hebben wij aan de diverse verenigingen weer mooie bedragen over kunnen maken. Deze gelden zijn afkomstig van de opbrengst van de dorpsveiling 5 november 2016. Tijdens onze laatste en voor het nieuwe jaar onze eerste vergadering hebben wij ook al weer een nieuwe datum vastgelegd voor de dorpsveiling 2017 namelijk: 4 november 2017!!! Café De Harmonie is besproken onze veilingmeester ook, wij hebben weer zin in de voorbereidingen zet u de datum vast weer in uw agenda?

 • Cultureel Centrum Pancratius
 • EVA
 • Oudervereniging Pancratius
 • Sinterklaas comité
 • Zonnebloem
 • Blockeniers
 • Ttsport/A-merk
 • Zingerdewijs
 • Historische vereniging Blokker
 • Parochie
 • Handbalvereniging Blokker
 • Voetbalvereniging De Blokkers
 • SJJO
 • € 430, 30
 • € 1.485, 93
 • € 1.199, 73
 • € 429,90
 • € 865, 93
 • € – (geen deelname 2016)
 • € 318, 53
 • € 181, 43
 • € 319,53
 • € 1.382,20
 • € 248,87
 • € – (geen deelname 2016)
 • € 275,96

Een klein dorp en een grote opbrengst € 22.465 !

De Dorpsveiling in café de Harmonie heeft zaterdagavond 5 november een geweldige opbrengst opgeleverd.  De 430 kavels brachten maar liefst  € 22.465 in het laatje voor de kerk en de deelnemende verenigingen. Vanaf  20.00 uur stroomde de zaal al snel vol.

De afslagers Frans Bervoets en  Hans Bregman hielden de gang er goed in.

Door een flitsende presentatie van de koopjes op de schermen in het gezellige café de Harmonie werd er flink geboden op de taarten, workshops, de Keez-middag, culinaire uitjes, diner aan huis en vele andere koopjes onder het motto: “Samen sterk voor dorp en kerk”.

De opbrengst van de Dorpsveiling is bestemd voor het onderhoud van ons erfgoed het prachtige gebouw de Onze-Lieve-Vrouw Visitatiekerk in het centrum van Oosterblokker

en de deelnemende verenigingen: Oudervereniging Pancratius, EVA, Cultureel Centrum Pancratius, Historische Vereniging Blokker, Sinterklaascomité, Zonnebloem, Tafeltennisvereniging A-merk, Zingerderwijs, Handbalvereniging Blokker, Stichting Jeugd & Jongeren Oosterblokker en de Parochie.

Wij zijn ontzettend blij met deze opbrengst en willen alle kopers, gevers en vrijwilligers hartelijk bedanken. De Dorpsveiling is wederom een succes geweest en een gezellig samenzijn met het hele dorp.

De uitbaters van de Harmonie willen wij hartelijk danken voor de samenwerking en het gastvrije onthaal.